Турнір кращих чирлідерів "UKRAINIAN BEACH GAMES-2017" на Z games

25 серпня 2017 року відбувся турнір професійних груп підтримки - кращих чирлідерів країни UKRAINIAN BEACH GAMES - 2017 на Z games.

Фантастична, сповнена краси, професіналізму, креативу і натхнення подія запалила яскраві зірки українського чирлідингу за палкої підтримки двотисячної команди шанувальників. Дякуємо тренерам, учасникам і глядачам. Це було неперевершено!

Драматичним видався фінал турніру. Коли дві кращі команди фінішували практично з однаковим результатом. Нагадаємо, що результати змагань визначалися за прямим голосуванням глядачів. Команда «Flash Stars» (Одеса) показали супервидовищну та складну програму. Краса і впевненість дівчат видавали в них переможців турніру і вони заслужено набрали 320 голосів глядачів. В той же час у активі дебютантів з дніпровського спортивного клубу «Арена» виявилося 337 голосів. Хлопці у складі Арени виконували потужну роботу в станті, амплітуда вильоту флаєра та їх елементи змушували глядачів слідкувати затамувавши подих. Тож за підтримки сильної статі з мінімальною різницею СК «Арена» (Дніпро) виборов перемогу у турнірі. Третє місце посіла група підтримки Wolves Cheerleaders (Вінниця). Премії з призового фонду у 50000 грн також отримали команди Loko Dance (Харків) та Dnipro Rokets (Дніпро).

Фото з події дивіться тут та на нашій сторінки на Facebook

Отримуйте новини

Отримуйте усі новини про український та світовий чирлідінг на вашу електронну пошту. Зареєструйтеся сьогодні - це безкоштовно!

Свіжі твіти

Наші партнери

International Association of Majorette-Sport (IAM) Сайт Спортивного комітету України

Ми у мережі