Всеукраїнський фестиваль шкільних та студентських груп підтримки 2018

7 грудня 2018 року у кращому спортивному комплексі столиці «Меридіан» відбулися змагання Всеукраїнського фестивалю шкільних та студентських груп підтримки.7 грудня 2018 року у кращому спортивному комплексі столиці «Меридіан» відбулися змагання Всеукраїнського фестивалю шкільних та студентських груп підтримки.

Подія відбулася за підтримки Спортивного комітету України, Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Спортивного руху Олександра Педана «JuniorZ», Київському відділенню (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН.
Визначною подією освітянського спорту стало проведення Всеукраїнського фестивалю шкільних та студентських груп підтримки.
Змагання зібрали представницький склад учасників.Героями фестивалю стала команда Капулівської загальноосвітньої школи (керівник Тетяна Кузьминчук), Нікопольського району, Дніпропетровської області, які дебютувавши на першому фестивалі у 2017 році, цього разу підготували програму, яка не залишила шансів конкурентам і як наслідок перемога. Вітаємо!
Драматичним став фінал для срібного призера турніру, команди «Cheer Time», Київської загальноосвітньої школи №291 (керівник Вероніка Романенко, тренер Сніжана Бузинська). Спортсмени продемонстрували феєричний рівень виконання складних стантів та пірамід, викликавши захоплення глядачів. В той же час судді були змушені виставити штрафні бали за складність, бо правила Шкільної ліги (Scool League) передбачають обмеження висоти стантів та пірамід. Саме ці штрафні бали відкинули «Cheer Time» на другу сходинку п’єдесталу пошани. Ця ситуація змушує організаторів Шкільної ліги до запровадження рівнів складності (Іevels),тож у майбутньому усі шкільні команди зможуть обирати рівень складності елементів, стантів та пірамід, який відповідає рівню їх підготовленості і змагатися з рівними суперниками.
У молодшій віковій групі учні Київської загальноосвітньої школи №291, команди «Cheer Time» посіли третє місце (керівник Вероніка Романенко, тренер Сніжана Бузинська).
Третє місце у виді програми Cheerleading вікової групи Junior посіли представники Київської загальноосвітньої школи №28 (тренер Лейла Боголюбова). Слід особливо відмітити, що колектив цієї школи делегував для участі у фестивалі відразу три команди з різних класів. Які показали чудові результати. Молодці!
Справжній потужний десант крутих команд прибув із Запорізького краю. Три команди склали справжній срібний фінал у своїй віковій категорії у виді програми Cheerleading. Щільно у турнірній таблиці розмістилися чудові команди Запорізького Академічного ліцею (тренер Оксана Ющенко), Запорізької гімназії №45 (тренер Людмила Сазонова), ці команди були визнані «Кращими у своїй віковій групі». Чудовим виступом закрила срібний фінал фестивалю команда Балабинського Навчально-виховного комплексу «Престиж», Запорізької області (тренери Аліна Берестенко, Олександр Грибов).
Успіх чекав на команду «Flash Girls» (тренер Людмила Кряжева) з Ужгороду. Після тріумфального дебюту на фестивалі «JuniorZ», Міжнародному турнірі «Ukraine Open Cheerleading Cup» у Львові, цього разу команда була визнана «Кращою у віковій групі».
Команді Київської школи Global International School з Києва (тренер Юлія Слободян) не було рівних у виді програми Cheerleading, вікової групи мініс. Срібними призерами стали вихованці Київської гімназії №48, «School Girls» (тренер Олена Остапчук).
У виді програми Pom Dance серед команд молодшої вікової групи перемогу святкували учасники команди «Magic», Комплексної загальноосвітньої школи №9 (тренер Дар’я Трегубенко), місто Дніпро. Срібними призерами стали учні київської школи Britannica School із команди «Spark» (тренер Аліна Юр’єва). 
Запекла боротьба точилася за третє місце, де у підсумку піднятися на п’єдестал пошани здобули право відразу дві команди: команда Київського Навчально-виховного комплексу №167, «Diamonds» (тренер Анастасія Куслива) та команда Київської гімназії №48, «School Girls» (тренер Олена Остапчук).
У юніорській віковій групі виду програми Pom Dance перемогу святкували учні Загальноосвітньої школи №13 з Харкова (тренер Катерина Жарко). За крок до вищої сходинки п’єдесталу пошани зупинилися учасники команди Київського Навчально-виховного комплексу №167, «Diamonds» (тренер Анастасія Куслива). Третє місце посіли дебютанти Всеукраїнського фестивалю з Краматорська – команда Загальноосвітньої школи №16 (тренери Катерина Рибка, Оксана Мацюра). 
Особливо хочеться виділити успішний і видовищний виступ команди КЗО НВО №28 з міста Дніпро (тренер Вікторія Смольська), та команди Загальноосвітньої школи №191 з міста Київ (тренер Юлія Головата), яким піднятися на п’єдестал пошани завадили все ті ж штрафні бали суддів.
Переконані, що після перегляду елементів та змісту змагальної програми, дівчата з честю займуть чільне місце на п’єдесталах пошани всеукраїнських подій.
Традиційно яскраві і потужні виступи представили наші студентські команди, які посіли найвищі сходинки п’єдесталу пошани, а саме: команда Київського Національного торгово-економічного університету (тренери Олена Дембіцька, Влада Заславська) та Київського Національного університету будівництва і архітектури (тренер Анелія Бабинець).
Вітаємо усіх учасників, дякуємо за яскраві враження і позитивні емоції! Бажаємо нових звершень та перемог!

Отримуйте новини

Отримуйте усі новини про український та світовий чирлідінг на вашу електронну пошту. Зареєструйтеся сьогодні - це безкоштовно!

Свіжі твіти

Наші партнери

International Association of Majorette-Sport (IAM) Сайт Спортивного комітету України

Ми у мережі