Чемпіонат Київського національного торгово-економічного університету з чирлідингу

Середа, 17 травня 2017, 23:22

17 травня 2017 року відбулися традиційні змагання Чемпіонату КНТЕУ з чирлідингу. Участь у змаганнях взяли команди всіх факультетів.

Виступи студентів-спорстменів оцінювали професійні судді нашої федерації.

Висока емоційність, адреналін, завзятість - були притаманні всім командам. Фінальна оцінка мала 2 складові: за обов’язкову і довільну програми. З перших тактів обов’язкової програми лідерську позиції захопили дівчата ФОАІС. Довільна програма ФФБС, які виступали перед лідерами, викликала сумнів – чи можливо перевершити їхній досконалий, цікавий і складний виступ. Але цього року відбулася зміна багаторічних володарів Кубку з чирлідингу – команди ФФБС. У довільній програмі спортсменки ФОАІС виклались на максимум – і випередили своїх суперників.

Спортивний манеж №1 тремтів від аплодисментів і вигуків уболівальників, які щиро підтримували своїх улюбленців. Слід зазначити, що цей захід стане важливим поштовхом у розбудові студентської ліги чирлідерів. Вітаємо учасників і переможців! Щиро дякуємо всім, хто взяв участь в організації і підготовці свята!

Отримуйте новини

Отримуйте усі новини про український та світовий чирлідінг на вашу електронну пошту. Зареєструйтеся сьогодні - це безкоштовно!

Свіжі твіти

Наші партнери

International Association of Majorette-Sport (IAM) Сайт Спортивного комітету України

Ми у мережі