Чирлідери «запалили» на Ukrainian Beach Games - 2016

Ukrainian Beach Games - 2016
Четвер, 11 серпня 2016, 23:22

6 серпня 2016 року у Затоці, що під Одесою, відбувся унікальний спортивний проект - турнір Професійної ліги чирлідерів (груп підтримки спортивних команд) на UKRAINIAN BEACH GAMES-2016 в рамках фестивалю Z-games.

Щиро дякуємо Спортивному комітету України, його президенту Іллі Шевляку, виконавчому директору Олександру Брикульскому, прес-секретарю Роксані Касумовій та всій команді комітету за чудову можливість реалізуватися нашим спортсменам і повсякчасну турботу про неолімпійські види спорту. Подяка організаторам Z-games, за віру і підтримку проекту.

Особлива подяка Олександру Педану за блискавичні і дотепні коментарі та супровід виступів наших команд. Щира вдячність найкращим глядачам – громадянам Z-games, які створили чудову атмосферу для виступів чирлідерів.

Особливо слід відмітити чудові спортивні колективи, завдяки яким проект змагань груп підтримки розвивається і вже отримав міжнародну перспективу: Red Foxes (Київ), Motor (Запоріжжя), Carteblanche & Iron berries (Харків), Flech Stars (Одеса), Black Cats (Київ), Ультрамарин (Дніпро), Royals (Київ), Flame (Одеса), Фортуна (Одеса). Дякуємо за фантастичні емоції, круті виступи і жагу перемоги. Ви найкращі!

До зустрічі на нових турнірах!

Отримуйте новини

Отримуйте усі новини про український та світовий чирлідінг на вашу електронну пошту. Зареєструйтеся сьогодні - це безкоштовно!

Свіжі твіти

Наші партнери

International Association of Majorette-Sport (IAM) Сайт Спортивного комітету України

Ми у мережі