Відкритий турнір з чирлідингу і чірспорту в Одеській області

2 квітня в УСК «Одеса» вперше пройшов Відкритий турнір з чирлідингу і чірспорту. У турнірі взяли участь не тільки одеські чирлідери, але також чирлідери з Києва, Харкова і Дніпра.

Крім того, за день до цього Федерація чирлідингу і Чірспорта України провела в Одесі тренерсько-суддівський семінар і атестувала нових тренерів і суддів, а на турнірі урочисте вручення сертифікатів здійснив особисто сам президент Федерації чирлідингу і Чірспорта України - Андрій Анатолійович Боляк.

Перед початком змагань з напутньої промовою виступили почесні гості турніру: Микола Македонський - директор ДК «Авангард» і відомий шоумен, а також Валерій Слуцький - директор фестивалю дитячих спортивних фільмів «Cheer Films Fest»

Чирлідери змагалися більш ніж в 70 різних номінаціях - в танцювальних і акробатичних програмах. Конкуренція була дуже непроста, тому що в турнірі брали участь кращі клуби України: студія «Red Foxes» (м.Київ), ТСК «Тріумф» (м Дніпро), СК «Абрикос», «Loco Dance School» (г. Харьков ), Вища школа чирлідингу (м.Одеса). Однак одесити гідно витримали конкуренцію, здобувши перемогу в 11 номінаціях. Збірна команда «Flying Steps» (Вища школа чирлідингу) продовжила свою безпрограшну серію, здобувши перемогу на третьому турнірі поспіль.

«Цей турнір є головною репетицією для спортсменів перед Чемпіонатом України, який пройде через три тижні в Харкові. Крім того, всього через кілька місяців ми будемо представляти Україну на Чемпіонаті Європи з чирлідингу в Хорватії, а мета - завоювати медалі вищої проби. У чірлідерів непростий графік, однак вони справляються, у нас є все для досягнення високих результатів - професійні акредитовані тренери і комфортабельні обладнані зали. Один з головних аспектів успіху - створити сприятливі умови для тренувального процесу. На сьогоднішній день ці умови присутні. Та й сам турнір ми проводимо на кращій спортивній арені міста Одеси» - прокоментував подію Президент Одеської обласної філії ФЧЧУ - Гратий Денис.

Крім нагородного матеріалу кращим спортсменам турніру надали цінні призи від партнера змагань - магазина чірлідерской атрибутики «PomPoms.com.ua». Організатори турніру також дякують ГО «Вуличний Фронт» за забезпечення громадянської безпеки території спорткомплексу і Одеську обласну Федерацію військово-спортивного багатоборства за надання спортивного інвентарю для турніру.

Отримуйте новини

Отримуйте усі новини про український та світовий чирлідінг на вашу електронну пошту. Зареєструйтеся сьогодні - це безкоштовно!

Свіжі твіти

Наші партнери

International Association of Majorette-Sport (IAM) Сайт Спортивного комітету України

Ми у мережі