Ukrainian Beach Games вирушає до Одеси

Ukrainian Beach Games вирушає до Одеси

17-19 серпня Одеса прийматиме наймасштабніший фестиваль пляжних ігор в Україні! Місце проведення - Центр пляжних видів спорту, 14 станція Великого фонтану. Всеукраїнський захід підтримала Одеська міська рада. Організатори обіцяють багато цікавих змагань за участі професійних спортсменів, а також безліч розваг для поціновувачів активного життя.

В рамках триденного фестивалю, 18 серпня відбудеться професійний турнір “Cheer Dance Show”, в якому братимуть участь команди Федерації чирлідингу та чирспорту України. 4-й турнір найкрутіших та найуспішніших чирлідерів країни обіцяє глядачам море драйву, емоцій та яскравих виступів з феєричними трюками!

Під час фестивалю окрім перегляду змагань з чирлідингу можна буде повболівати за брутальних регбістів, насолоджуватися грою справжніх майстрів з пляжного футболу та багато іншого. З детальною програмою фестивалю ознайомитись на сайті організаторів: scu.org.ua/nashi-proekti/ukrainian-mind-games.html

Фестиваль Ukrainian Beach Games вже має свою історію – багато років поспіль він відбувався в рамках Z-Games, та цього року UBG відбуватимуться самостійно. Учасників фестивалю чекає цікава та насичена спортом програма.

В п’ятницю, 17 серпня, відбудуться аматорські матчі з пляжного футболу, волейболу та Badaboomcontest.

В суботу, 18 серпня, цілий день можна буде спостерігати за відбірковими матчами етапу чемпіонату України з пляжного волейболу серед жіночих команд, відбірковими та фінальними поєдинками з пляжного регбі. О 14:00 – урочисте відкриття Всеукраїнських пляжних ігор, а слідом за ним справжнє нон-стоп шоу – чирлідинг, алтимат фрізбі, аквабайк та, навіть, корфбол.

Неділя, 19 серпня, розпочнеться з Суперкубку Південного регіону з пляжного гандболу (о 12:00) та продовжиться Суперкубком Південного регіону з пляжного футболу. Далі відбуватимуться фінальні матчі волейболісток, які передадуть естафету фрізбістам з фіналом 3Ulti Beach Games Cup. А о 15:30 відбудеться церемонія нагородження.

Не пропустіть, буде круто!

Отримуйте новини

Отримуйте усі новини про український та світовий чирлідінг на вашу електронну пошту. Зареєструйтеся сьогодні - це безкоштовно!

Свіжі твіти

Наші партнери

International Association of Majorette-Sport (IAM) Сайт Спортивного комітету України

Ми у мережі